Websiteteksten

Heldere en vlotte teksten in makkelijke taal

Zit je al een tijdje te sleutelen aan je websiteteksten? Wees eens eerlijk. Al dat schrijven en schrappen. Je kan die uren veel beter besteden, toch? Spelen met woorden doe ik elke dag. Durf je het aan mij over te laten?

Ik begrijp dat je de tekst voor je site het liefst zelf zou schrijven. Zeker als je net begint met ondernemen. Dan wil je graag alles zelf doen. Of misschien staan je teksten alweer een paar jaar op je website en is jouw verhaal aan vernieuwing toe? Dat kan natuurlijk ook. Maar waarom schakel je niet iemand in die elke dag met teksten bezig is? Dan kan jij je bezighouden met de dingen waar jij goed in bent!

HoofdletterC schrijft duidelijke teksten in makkelijke taal. Het is belangrijk dat de woorden niet alleen jou aanspreken, maar ook je mogelijke klanten en dat je website wordt gevonden op internet. Bij Frankwatching volgde ik de training Schrijven voor SEO met het doel meer bezoekers naar jouw site te trekken. En dus hopelijk ook meer klanten! Bij het schrijven hou ik dus rekening met zoekmachineoptimalisatie. Want de basis van krachtige webteksten bestaan uit woorden die mensen intikken in een zoekmachine. Die termen verwerk ik in aantrekkelijke, helderde en duidelijke teksten.

Tarieven websiteteksten

  • Eindredactie € 25,- per uur
  • Herschrijven op basis van oude teksten € 55,- per uur
  • Schrijven nieuwe teksten € 65,- per uur

Alle prijzen zijn exclusief btw.