Schrijven zonder twijfels

voor meer klanten en meer omzet

Verbeter je schrijfskills zodat je schrijft met zelfvertrouwen

Herkenbaar?

– Je stelt alle schrijfklussen uit

– Het zweet breekt je uit als je überhaupt aan schrijven denkt

– Je vindt schrijven zonde van je tijd, want je hebt het al druk genoeg

– Je kunt de juiste woorden niet vinden

– Je gelooft niet dat iemand op jouw schrijfsels zit te wachten

In je hoofd zegt een stemmetje dat je “schrijven moet uitbesteden”. Maar als zzp’er ben je dagelijks bezig met teksten. Je schrijft op je website, plaatst updates op social media, stuurt e-mails, overal bereik je (potentiële) klanten. Het is dus hartstikke belangrijk om schrijfskills in huis te hebben.

Bovendien wil je gewoon zelf schrijven. Maar als je dat doet, voel je de stress al komen. Je stopt en gaat iets anders doen. Door je schrijfklus uit te stellen, blijf je onzichtbaar en weet niemand je te vinden. Dat betekent geen impact, minder klanten en minder omzet. En je voelt je rot. Je hebt weer geen teksten geschreven. Herken je dit? Mag ik je helpen?

Het is echt heel zonde als je niet met de juiste woorden schrijft. Want dan:

– Bereik je niet jouw ideale klant

– Laat je niet jouw unieke persoonlijkheid zien

– Loop je omzet mis

– Ben en blijf je onzichtbaar

– Kan jouw bedrijf niet groeien

Ik weet hoe het is om teksten te schrijven waar je trots op bent. Hoe het voelt als je eigen blogs je verbazen. Hoe lekker het is om complimenten te krijgen over je schrijfstijl. Hoe leuk het is om met woorden te spelen. Stel je voor dat je met een zeker gevoel achter je computer kruipt en echt plezier hebt in schrijven. Teksten maakt zonder twijfels. In taal die bij jou past. Vol inspiratie. En je bereikt ook nog eens jouw ideale klant. Als jij het programma Schrijven zonder twijfels volgt, wordt schrijven weer leuk!

Als ambitieuze ondernemer

weet je dat teksten belangrijk zijn

Voor wie?

Het programma Schrijven zonder twijfels is voor zzp’ers die hun ideale klant willen bereiken. Zzp’ers die precies willen schrijven wat ze bedoelen. Ambitieuze mannen en vrouwen die beseffen dat het belangrijk is om pakkende teksten te schrijven, maar niet weten hoe.

Je bent het zat dat je zo zit te stuntelen. Je wilt plezier krijgen in spelen met woorden. Ik help je daarbij. Bottom-line: ik leer jou beter schrijven. In duidelijke taal. Zonder moeilijk gedoe. Zodat jij klanten raakt met jouw woorden. Meer klanten betekent meer omzet. Hello booming business!

Je krijgt tips & tricks die je direct kunt toepassen. Je leert in je eigen tempo, in je eigen tijd, op iedere plek. Je hebt alleen een laptop nodig. En internet natuurlijk. Simple as that.