Altijd pen en papier bij de hand

Als jong meisje spendeerde ik uren in de bieb, begon trouw met het schrijven in dagboeken en zat in de redactie van de schoolkrant. Altijd had ik pen en papier bij de hand. Achteraf is het dan ook niet zo gek dat ik van schrijven mijn beroep heb gemaakt.

Ik ben Cilla van HoofdletterC. De kans bestaat dat je onbewust al eens een tekst van mij hebt gelezen. Na mijn Master Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam leerde ik (nog beter) schrijven bij persbureau ANP. Artikelen verschenen niet alleen in kranten, maar ook op nieuwssites zoals NU.nl. 

Van Den Haag naar Huissen

Een verhuizing voor de liefde van Den Haag naar Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen, was de kans om mijn bedrijf op te richten. Sinds 2013 ben ik als zelfstandig professional aan de slag. Vanuit huis en op locatie schrijf ik als tekstschrijver artikelen en teksten voor websites.

Als eindredacteur redigeer ik onder meer blogs, boeken en websiteteksten en geef ik graag advies. Daarnaast vind je persoonlijke blogs van mij op Hartstukjes.nl, een blog met stukjes uit het hart, over het hart.

Als je met mij werkt, hou er dan rekening mee dat het vooral gezellig is! Maar ik ben ook direct. Ik hou van een persoonlijke aanpak, ben eerlijk en geef ongevraagd tips. Bijvoorbeeld over taal, SEO en social media.

Wat kan ik je nog meer vertellen?

Terwijl ik dit schrijf, heeft een van mijn huis-tuin-en-keukenkatten de rol van kantoorkat aangenomen. Ik ben getrouwd met mijn vakantievriendje. Samen vinden we het heerlijk om te reizen. Vooral naar Afrikaanse landen. Maar Las Vegas vinden we ook heel gaaf. Lekker tegenstrijdig hè.

Ik zet me als vrijwilliger in voor dierenwelzijnsorganisatie Faunawatch. Ik verzamel graag herinneringen, ben gek op de witte Bon Bon Bloc en vind fotograferen leuk. Ohja, ik kijk ook nog menukaarten na via www.deperfectemenukaart.nl.