Altijd pen en papier bij de hand

De kans bestaat dat je onbewust al eens een tekst van mij hebt gelezen. Na mijn Master Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam leerde ik (nog beter) schrijven bij persbureau ANP. Artikelen verschenen niet alleen in kranten, maar ook op nieuwssites zoals NU.nl. Nog steeds heb ik altijd pen en papier bij de hand.

Ik ben Cilla van HoofdletterC. Misschien worstel jij met het vinden van de juiste woorden of breekt het zweet je al uit als je überhaupt aan schrijven denkt. No worries. Ik ben er om jou te helpen aan teksten die laten zien wie jij als ondernemer bent. Met de juiste tone of voice, zonder spelfouten en moeilijk gedoe.

Als ik met jou werk, zie ik altijd waar het nog beter kan. Dus krijg je tips, bijvoorbeeld over social media, van mij cadeau! Jij hoeft dus niet goed in schrijven te zijn, want ik sta voor je klaar. Ik kan je leren hoe het wel moet. Als je daar echt geen zin in hebt, schrijf ik de teksten natuurlijk graag voor jou. Dan kan jij verder met waar jij goed in bent.

Van Den Haag naar Huissen

Wil je weten sinds wanneer ik ondernemer ben? Een verhuizing voor de liefde van Den Haag naar Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen, was de kans om mijn bedrijf op te richten. Sinds 2013 ben ik als zelfstandig professional aan de slag. Vanuit huis en op locatie schrijf ik als tekstschrijver artikelen en websiteteksten voor diverse klanten.

Als eindredacteur redigeer ik onder meer blogs, boeken en websiteteksten en geef ik graag advies. Daarnaast vind je persoonlijke blogs van mij op Hartstukjes.nl, een blog met stukjes uit het hart, over het hart. Sinds ik moeder ben, schrijf ik onder de naam Kleine kus lieve en stoere gedichtjes!

Wat kan ik je nog meer vertellen?

Terwijl ik dit schrijf, heeft mijn huis-tuin-en-keukenkat de rol van kantoorkat aangenomen. Ik ben getrouwd met mijn vakantievriendje. Samen vinden we het heerlijk om te reizen. Vooral naar Afrikaanse landen. Maar Las Vegas is ook heel gaaf. Lekker tegenstrijdig hè.

Ik hou niet van taalfouten, maar dierenleed vind ik nog veel erger (tissues please!). Ik word vrolijk van mijn vrijwilligerswerk als dierenverzorger op een dierenweide. Ook schrijf ik blogs voor dierenwelzijnsorganisatie Faunawatch. Ik verzamel graag herinneringen, ben gek op de witte Bon Bon Bloc en kijk ook nog menukaarten na via www.deperfectemenukaart.nl.