Wil je dat HoofdletterC jouw teksten nakijkt of schrijft?

Dat kan natuurlijk! Met mijn achtergrond als verslaggever en journalist ben ik breed inzetbaar voor het maken van duidelijke leesbare artikelen. Maar ook als eindredacteur neem ik graag jouw teksten onder de loep.

Blogservice

Schrijf je blogs, maar denk je dat het beter kan? Wil je zeker weten dat er geen tik- en taalfouten in staan? Of staar je juist iedere keer naar een knipperende cursor omdat inspiratie ontbreekt? Geen paniek! HoofdletterC helpt jou met het schrijven van blogs waarmee jij jouw klanten bereikt.

Eindredactie boek

Wow, gefeliciteerd! Het is gelukt. Jouw manuscript is een feit. Het verhaal staat op papier en nu is het tijd voor de volgende stap: het boek uitgeven. Maar dan wil je wel dat de verhaallijn klopt, de tekst foutloos is geschreven en vooral dat het de lezer grijpt. Als betrokken en eerlijke eindredacteur kijk ik graag jouw boek na.

Websiteteksten

Ben je druk bezig met het schrijven van teksten voor je website? Maar lukt het niet om jouw boodschap helder op papier te krijgen? Vertel jouw verhaal en ik schrijf het op in jouw woorden. Bovendien zorg ik ervoor dat jouw ideale klant jouw website vindt. Door te kiezen voor de juiste termen. Dat heet SEO.